Gekleurde oorbellen met hartvormige hangers en raffia

183552

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorbel is circa <> cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 18,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Prachtige Gekleurde Oorbellen met Hartvormige Hangers en Raffia: Een Speelse Toevoeging aan je Sieradencollectie!

Ontdek onze gekleurde oorbellen met hartvormige hangers en subtiele raffia details. Deze unieke en trendy accessoire brengt een frisse en speelse twist aan je look. Of je nu op zoek bent naar een opvallende aanvulling voor een zomerse outfit of een verrassend cadeau voor een dierbare, deze oorbellen stralen liefde en creativiteit uit.

Verrijk je Stijl met Hartvormige Hangers en Raffia Accents

Onze gekleurde oorbellen zijn voorzien van charmante hartvormige hangers die subtiel schommelen bij elke beweging, waardoor je een vleugje romantiek aan je look toevoegt. De raffia details voegen een boho-chique element toe aan de oorbellen, waardoor ze perfect zijn voor zowel casual als meer formele gelegenheden. De combinatie van kleuren en texturen maakt deze oorbellen veelzijdig en aantrekkelijk voor alle liefhebbers van mode en sieraden.

Hoe kan ik deze oorbellen het beste stylen?

Deze oorbellen zijn ongelooflijk veelzijdig! Voor een dagelijkse look kun je ze combineren met een eenvoudig wit T-shirt en een jeans voor een moeiteloos coole uitstraling. Als je uitgaat, kunnen ze worden gedragen met een elegante jurk om je outfit een speelse en eigenzinnige touch te geven. De hartvormige hangers en raffia details trekken subtiel de aandacht naar je gezicht, waardoor je een vleugje romantiek aan je ensemble toevoegt.

 
Gegevens
Gewicht14 gr.
Lengte7 cm.
Breedte4 cm.
TypeSteker
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu