Prachtige gekleurde oorhangers met kleine kraaltjes, koord en franje

183407

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorbel is circa 12 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek de Prachtige Gekleurde Oorhangers met Kleine Kraaltjes, Koord en Franje

Laat jezelf betoveren door onze prachtige gekleurde oorhangers met kleine kraaltjes, koord en franje! Deze unieke accessoires zijn een ware eyecatcher en voegen een speelse en vrolijke touch toe aan je outfit. Met hun verfijnde ontwerp zijn ze een absolute must-have voor elke sieradenliefhebber die op zoek is naar een statement piece. Ben jij klaar om te stralen met deze betoverende oorbellen?

Betoverende Kleine Kraaltjes

Deze oorhangers zijn versierd met kleine kraaltjes in verschillende kleuren, waardoor ze een levendige en betoverende uitstraling hebben. De combinatie van kleuren geeft de oorbellen een speels en boeiend effect, perfect om je look op te fleuren. De kraaltjes zijn zorgvuldig gekozen voor hun glans en kwaliteit, waardoor ze een prachtige glinstering toevoegen aan je oren.

Stijlvol Koordaccent

Het koord dat deze oorhangers siert, voegt een stijlvol en eigentijds element toe aan het ontwerp. Het koord is stevig en duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur van de oorbellen. Bovendien biedt het koord een interessant contrast met de kleine kraaltjes en franje, waardoor een harmonieus en aantrekkelijk geheel ontstaat.

Franje voor een Speels Effect

De speelse franje aan de onderkant van de oorhangers geeft een prachtig bewegingseffect wanneer je ze draagt. De franje voegt een vleugje glamour toe aan je look en maakt deze oorbellen perfect geschikt voor feestelijke gelegenheden of een avondje uit. Laat je innerlijke fashionista stralen met deze betoverende oorhangers!

 
Gegevens
Gewicht13 gr.
Lengte12 cm.
Breedte5 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel12 - 14 cm

Accessoires

Menu