Gekleurde oorringen met glas kralen en koord

183579

Nieuw artikel

Gekleurde oorringen met glas kralen en koord

  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Gekleurde Oorringen met Glas Kralen en Koord: Eigentijdse Speelsheid

Stap in de wereld van speelse elegantie met onze nieuwste creatie: Gekleurde oorringen met glas kralen en koord. Deze oorringen combineren moeiteloos kleur en textuur, en voegen een vleugje levendigheid toe aan je look.

Vibrante Kleur en Subtiel Glas Kralen Detail

Deze gekleurde oorringen trekken de aandacht met hun levendige tinten. De gebruikte kleuren vangen het licht op een betoverende manier en voegen een speels element toe. De toevoeging van de glas kralen voegt subtiel glans en diepte toe aan de oorringen, waardoor ze een elegant accent krijgen.

Koord Detail voor Eigentijdse Twist

Het koorddetail in deze oorringen voegt een moderne draai toe aan het traditionele ontwerp. Het koord biedt een unieke textuur die deze oorringen onderscheidt en ze een eigentijdse uitstraling geeft. Deze combinatie van elementen creëert een frisse en boeiende look.

Vraag & Antwoord

Vraag: Zijn deze oorringen geschikt voor dagelijks gebruik?

Antwoord: Zeker! Deze gekleurde oorringen met glas kralen en koord zijn perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Hun speelse en eigentijdse ontwerp voegt een vleugje flair toe aan je alledaagse outfits.

Voeg Speelsheid toe met Gekleurde Oorringen

Voeg een vleugje speelsheid toe aan je sieradencollectie met onze gekleurde oorringen met glas kralen en koord. Of je nu naar het werk gaat of een ontspannen dag hebt gepland, deze oorringen voegen een uniek en levendig accent toe aan je stijl. Bestel nu en omarm de eigentijdse charme van deze bijzondere accessoires.

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte5 a 6 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu