Gekleurde oorhangers met kleine kralen en stof aan de achterkant

183411

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorbel is circa 5.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Ontdek de Betoverende Gekleurde Oorhangers met Kleine Kralen en Stof aan de Achterkant

Maak kennis met onze betoverende gekleurde oorhangers met kleine kralen en stof aan de achterkant! Deze prachtige accessoires zijn een perfecte combinatie van elegantie en speelsheid. Met hun verfijnde ontwerp en stijlvolle details zullen deze oorhangers ongetwijfeld een statement maken in jouw sieradencollectie. Ben jij klaar om jezelf te verwennen met deze betoverende oorbellen?

Speelse Kleine Kralen

De oorhangers zijn gedecoreerd met kleine kralen in verschillende levendige kleuren, waardoor ze een speelse en levendige uitstraling hebben. De kleine kralen voegen een subtiel sprankelend effect toe aan de oorbellen, waardoor ze op een elegante manier opvallen. Of je nu naar een feestje gaat of je dagelijkse outfit wilt opvrolijken, deze oorhangers zijn de perfecte keuze voor een speelse en toch stijlvolle look.

Stof aan de Achterkant

Wat deze oorhangers echt bijzonder maakt, is de stof die aan de achterkant is toegevoegd. De stof zorgt voor een interessant contrast met de glanzende kralen aan de voorkant en voegt een verrassend element toe aan het ontwerp. Dit detail geeft de oorhangers een unieke en trendy uitstraling, waardoor je er absoluut modieus uitziet.

 
Gegevens
Gewicht12 gr.
Lengte5.5 cm.
TypeHanger
MateriaalGlas
Lengte oorbel5 - 6 cm

Menu