Rode vierkante oorclips

180392

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorclip is 3 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 19,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Rode vierkante oorclips.

Bij Culture Mix streven we ernaar om unieke sieraden aan te bieden die je persoonlijkheid laten stralen. Onze nieuwste toevoeging aan onze collectie zijn de prachtige rode vierkante oorclips. Deze opvallende accessoires zijn perfect voor vrouwen die graag een statement willen maken met hun sieraden. Met hun gedurfde kleur en moderne design zijn deze oorclips een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Opvallend en Stijlvol

De rode vierkante oorclips van Culture Mix zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Het vierkante design is eigentijds en geeft je een unieke uitstraling. De levendige rode kleur voegt een speels en tegelijkertijd elegant element toe aan elke outfit. Of je ze nu draagt bij een avondje uit of als een statement bij je dagelijkse look, deze oorclips zullen zeker de aandacht trekken.

Maak een Fashion Statement

Met de rode vierkante oorclips kun je je eigen fashion statement maken. Ze zijn veelzijdig en kunnen zowel bij formele gelegenheden als bij casual outfits gedragen worden. Combineer ze met andere sieraden voor een gecoördineerde look of laat ze op zichzelf spreken als eyecatcher. Wat je stijl ook is, deze oorclips zullen je outfit naar een hoger niveau tillen.

Call to Action

Voeg een vleugje kleur en stijl toe aan je sieradencollectie met de rode vierkante oorclips van Culture Mix! Bestel ze vandaag nog en maak een fashion statement met deze opvallende accessoires. Laat je persoonlijkheid stralen en creëer een unieke look met deze must-have oorclips.

 
Gegevens
Gewicht10 gr.
Lengte3 cm.
TypeOorclip
Lengte oorbel3 - 4 cm

Accessoires

Menu