Zilverkleurige oorclips met een golvend patroon van het merk Belle Miss

178421

Nieuw artikel

  • De breedte van deze oorclip is 3.5 cm.
  • Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 7,46

€ 9,95

-25%

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Ontdek de betoverende schoonheid van onze zilverkleurige oorclips met een golvend patroon van het merk Belle Miss. Deze oorclips voegen een vleugje elegantie en stijl toe aan je look, waardoor je straalt bij elke gelegenheid.

De oorclips zijn met zorg vervaardigd en hebben een prachtig golvend patroon dat de aandacht trekt. Het zilverkleurige metaal straalt een tijdloze charme uit en past perfect bij elke outfit. De clips zijn ontworpen om comfortabel op je oorlellen te rusten en bieden een moeiteloze pasvorm gedurende de dag.

Of je nu op zoek bent naar een accessoire voor een speciale gelegenheid of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze zilverkleurige oorclips van Belle Miss zijn de ideale keuze. Ze combineren subtiel design met hoogwaardige materialen, waardoor ze een blikvanger zijn die je zelfvertrouwen vergroot.

Bestel vandaag nog en laat je oren stralen met deze prachtige zilverkleurige oorclips van Belle Miss. Met hun golvende patroon en tijdloze elegantie zullen ze zeker bewondering oogsten. Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je look met deze schitterende oorclips.

Je hoeft voor deze klem oorbellen geen gaatjes in je oren te hebben. De oorclips worden geleverd met zachte rubbertjes

 
Gegevens
Gewicht21gr.
Lengte3.5 cm.
Breedte3.5 cm.
TypeOorclip
MateriaalMetaal
Lengte oorbel3 - 4 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu