Oorclip met strass steentjes in zilverkleurige zetting

15964

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorclip is circa 2 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 4,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Oorclip met Strass Steentjes in Zilverkleurige Zetting: Schitterende Accessoire voor Elke Gelegenheid

Als je op zoek bent naar een stijlvolle accessoire om je outfit compleet te maken, dan is deze oorclip met strass steentjes in zilverkleurige zetting precies wat je nodig hebt. Deze prachtige oorclip is ontworpen om je oren te laten stralen en een vleugje glamour toe te voegen aan elke gelegenheid.

Hoogwaardige Kwaliteit en Oogverblindend Design

Deze oorclip is vervaardigd met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. De zilverkleurige zetting geeft de oorclip een elegante uitstraling, terwijl de strass steentjes zorgen voor een schitterend effect. Het ontwerp is tijdloos en veelzijdig, waardoor je de oorclip kunt dragen bij formele gelegenheden, zoals bruiloften en gala's, maar ook bij meer casual outfits voor een vleugje glamour in het dagelijks leven.

Comfortabel en Eenvoudig te Dragen

De oorclip is ontworpen met comfort in gedachten. Dankzij het clipsysteem kun je de oorclip eenvoudig en veilig aan je oor bevestigen, zonder dat je gaatjes nodig hebt. Dit maakt het een perfecte keuze voor mensen die geen oorbellen kunnen dragen of gewoon op zoek zijn naar een alternatieve en trendy optie. Bovendien zorgt het lichte gewicht ervoor dat je de oorclip langdurig kunt dragen zonder dat je last krijgt van je oren.

Koop nu en straal met deze oorclip!

Wil je een fashion statement maken en schitteren bij elke gelegenheid? Bestel dan nu deze oorclip met strass steentjes in zilverkleurige zetting en voeg een vleugje glamour toe aan je look. Of je nu naar een feestje gaat, een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, deze oorclip is de perfecte keuze. Wacht niet langer en bestel vandaag nog!

 
Gegevens
Gewicht15gr.
Lengte2 cm.
TypeOorclip
Lengte oorbel1 - 2 cm

Accessoires

Menu